Connecting Hands

In een tijd waarin de wereld wordt geconfronteerd met een economische recessie en grote financiële problemen is een efficiënte bedrijfsvoering van essentieel belang.

Steeds meer bedrijven en organisaties worden gedwongen om over te gaan tot het doorvoeren van rigoureuze kostenbesparingen. Connecting Hands is gespecialiseerd in het realiseren van significante kostenbesparingen en het invoeren van verbeterde vormen van data- en telecommunicatie. Het invoeren van nieuwe telecommunicatie technieken kan de flexibiliteit en slagvaardigheid van bedrijven enorm vergroten. Het waar dan ook ter wereld, op elk gewenst moment, kunnen beschikken over cruciale informatie en communicatie faciliteiten (Unified Communications) wordt voor steeds meer organisaties uitermate belangrijk. Het niet implementeren van nieuwe technieken en functionaliteiten kan leiden tot achterstand op de concurrentie. De wereld van telecommunicatie staat bol van de ontwikkelingen, zowel op het gebied van mobiele- als vaste telefonie staan we aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen.
Op mobiel telefoongebied zien we dat met de invoering van UMTS/HSDPA de mogelijkheden op het gebied van mobiele data communicatie groeien. De belangrijke leveranciers van mobiele toestellen spelen snel in op de mogelijkheden van mobiele breedband datacommunicatie. Het mobiel kunnen beschikken over e-mail, agenda en contactgegevens is inmiddels bewezen techniek.

Op het gebied van vaste telefonie ontwikkelt het bellen via IP-Protocol / datanetwerken (IPT/VoIP) zich razendsnel. In de komende jaren zal de traditionele manier van bellen volledig vervallen en zal elk bedrijf gebruik moeten gaan maken van IPT. Wanneer overstappen, op welke wijze, telefonie in eigen beheer houden of outsourcen, vaste en mobiele telefonie integreren, elk bedrijf zal vroeg of laat verplicht worden om deze keuzes te maken.

Connecting Hands is gespecialiseerd in het realiseren van kostenbesparingen op het gebied van telecommunicatie en het ondersteunen van haar relaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van het invoeren van nieuwe telecommunicatie technieken.