Project Management & Consultancy

Connecting Hands biedt aan haar relaties een breed spectrum van  expertise op het gebied van telecommunicatie. Onze consultants en project managers hebben zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd op een aantal vlakken.

Met name wanneer onze klanten de overstap wensen te maken van traditionele telefonie naar IPT of op het gebied van mobiele telefonie, nieuwe functionaliteit willen invoeren, wordt de kennis van Connecting Hands gevraagd.

In het speelveld waar operators en leveranciers moeten teamen om nieuwe technieken te implementeren gaat er, zoals nog dagelijks in de praktijk blijkt, veel fout.

Het opzetten van een goed onderbouwd projectplan, het challengen van voorstellen van leveranciers, het aanvullen van ontbrekende kennis bij onze klanten, het begeleiden en bewaken van de projecten, zijn gebieden waarin Connecting Hands haar relaties ondersteunt.

Specifieke vakgebieden

Mobiele data communicatie, mobiele applicatie integratie, mobiele werkplek, cloud computing, unified communications, vast mobile convergentie, outsourcing, LAN & WAN netwerk opbouw c.q. routing and switching, IPT/VoIP, Managed IPT, Hosted IPT,  Contact Centre Solutions.

Onze Prince II gecertificeerde project managers zijn bij uitstek in staat om de begeleiding van de implementatie van nieuwe technologie uit te voeren.