Routebeschrijving naar Connecting Hands gebouw in Utrecht


De routebeschrijving is te downloaden in pdf-formaat


Met de auto

Parkeren

Bij Connecting Hands is parkeren beperkt mogelijk. Voor een bezoekersplaats in de parkeergarage bij Connecting Hands dient u van te voren te reserveren.


Vanuit Amsterdam (A2)

Bij knooppunt Oudenrijn volgt u Ring Utrecht. Neem afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Zie vervolg routebeschrijving.

Vanuit Hilversum (A27)

Volg Ring Utrecht (oost) en vervolgens Ring Utrecht tot afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Zie vervolg routebeschrijving.

Vanuit Amersfoort (A28)

Bij knooppunt Rijnsweerd volgt u Ring Utrecht (zuid) en vervolgens Ring Utrecht. Neem afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Zie vervolg routebeschrijving.

Vanuit Arnhem (A12)

Bij knooppunt Lunetten volgt u Ring Utrecht (zuid). Neem afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Zie vervolg routebeschrijving.

Vanuit 's-Hertogenbosch (A2)

Bij knooppunt Oudenrijn volgt u Ring Utrecht (zuid). Neem afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Zie vervolg routebeschrijving.

Vanuit Breda (A27/A2)

Bij knooppunt Everdingen richting Utrecht-West (A2). Bij knooppunt Oudenrijn volgt u Ring Utrecht (zuid). Neem afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Zie vervolg routebeschrijving.

Vanuit Den Haag/Rotterdam (A12)

Bij knooppunt Oudenrijn volgt u Ring Utrecht (zuid). Neem afrit 16 Nieuwegein/Papendorp. Zie vervolg routebeschrijving.


Vervolg routebeschrijving

Aan het einde van de afrit linksaf (Papendorpseweg). Bij de tweede stoplichten rechtsaf de Papendorpseweg blijven volgen. Aan het einde van de weg met de bocht mee naar rechts (Blaeulaan). Einde weg naar links (Orteliuslaan). U vindt Connecting Hands aan het einde van de Orteliuslaan aan uw linkerhand (op één na laatste pand). Het pand staat op de kruising van de Orteliuslaan met de Marinus van Tyruslaan.


Met het openbaar vervoer

Connecting Hands is met de volgende vormen van openbaar vervoer te bereiken. Actuele reisadviezen zijn te verkrijgen via www.9292ov.nl, met bestemming “Orteliuslaan 850, Utrecht”. De haltenaam is Papendorp Noord (buslijn 24).

Bus

GVU-buslijn 29 rijdt van maandag tot en met vrijdag op en neer tussen Utrecht CS en Papendorp-zuid. De eerste bus vertrekt om 6.40 uur vanaf het station, de laatste om 22.03 vanaf Papendorp-zuid. Daarna is het nog 7 minuten lopen naar het kantoorpand waarin Connecting Hands is gevestigd. De frequentie is: Volgens de dienstregeling is de rijtijd 13 minuten. In de praktijk doet de bus er in de spits echter zo'n 3 minuten langer over. De bushalte aan de Orteliuslaan bevindt zich vlakbij het kantoorpand waarin Connecting Hands gevestigd is.

GVU-lijn 229 rijdt van maandag tot en met vrijdag in de spitsen op en neer tussen het transferium Westraven en Papendorp. Vanaf het transferium vertrekken de bussen ieder kwartier: Daarnaast rijden er een aantal streek(spits-)buslijnen van Connexxion langs het transferium Westraven:

Sneltram

De sneltram tussen Nieuwegein en IJsselstein en Utrecht CS heeft een halte bij het transferium Westraven. De frequentie varieert van iedere 5 minuten in de ochtendspits tot ieder kwartier 's avonds. Vanaf het transferium kunnen reizigers gebruik maken van GVU-buslijn 229 (in de spitsen).


Locatie op Google Maps


Link naar Google Maps